Leo Kleijn

Leo Kleijn 2

Pfoe, voor Leo moeten we echt even terug in de tijd. Ik denk dat het rond 2015 moet zijn geweest. Leo was zijn carrière net begonnen als zanger. Doordat hij familie van ons is, ging het balletje al snel rollen. Leo Kleijn is inmiddels een bijna niet te missen naam meer in de regio Leiden, maar ook in Noord-Holland is hij een veelgehoorde naam. Met zijn singles ‘Ons Dorpscafé‘ en ‘Een echte vriend‘ timmert hij hard aan de weg om 1 van de meest geboekte zangers in de regio te worden!

Waar was Leo naar op zoek?

Een professionele website, zodat hij goed voor de dag kon komen. Leo had al een logo laten ontwerpen die wij konden gebruiken.

Het resultaat

De website stond binnen no-time online en genereerde in de loop van de jaren al vele aanvragen. In 2019 hebben we besloten om een restyling te doen van zijn website. Wij mogen best zeggen dat Leo 1 van de mooiste websites heeft in de regio, en misschien wel ver daarbuiten. Ook nu weer genereert de website aanvragen voor optredens. Leo kan als hij dat wil ook zelf aanpassingen laten maken, maar laat dat liever aan ons over. Zo hebben wij in de tussentijd een speciale pagina ontworpen voor zijn geluidsbedrijf ‘LK Sound & Entertainment’.

Al met al een mooie samenwerking waarbij Leo ook geregeld terugkomt voor visitekaartjes, strooikaarten en nog veel meer. Ook doen we het onderhoud voor Leo.