M.C. Costa

MC Costa

In 2017 kwam Marc Koster bij ons terecht voor het laten maken van een nieuwe website. Op dat moment was Marc al een gevestigde naam in de regio Alphen als DJ. Diverse bruiloften, trouwerijen en partijen wist hij al tot een onvergetelijke herinnering te maken. Met zijn draaikunsten weet hij van elke ‘fuif’ een knalfeest te maken.

Waar was Marc naar op zoek?

Doordat hij zijn vak steeds serieuzer begon te nemen was het tijd voor een nieuwe website. Maar, uhm, Marc? Heb je al wel een logo dan? “Nee!”. Dan moesten we die ook maar eens gaan ontwerpen. Een logo dient namelijk als basis voor het maken van een website. Marc wist goed te omschrijven waar hij naar op zoek was. Binnen de kortste keren hadden we samen het logo afgerond. Daarna was het tijd voor de website!

Het resultaat

Aan de hand van het logo en de foto’s hebben wij voor Marc een schitterende website gemaakt. Diverse keren heeft Marc wijzigingen doorgegeven welke wij altijd snel verwerken. Uiteindelijk staat de website van Marc nu alweer zo een 3 jaar online. We doen ook het beheer en onderhoud voor Marc, evenals zijn e-mail. De samenwerking is erg vruchtbaar!

We stoppen niet bij alleen een website…

Niet alleen hebben wij het logo ontworpen voor Marc. Wij kunnen namelijk ook voorzien in het opmaken van drukwerk, en de productie daarvan. Wat wij voor Marc al hebben uitgevoerd:

  • Ontwerp van een folder om uit te delen tijdens zijn optredens
  • Visitekaartjes

Het logo van Marc is zelfs geborduurd op zijn speaker-hoezen. Alles is dus mogelijk!