Over Artiestensite

Hoi! Mijn naam is Jordy Boutier, en ik ben de eigenaar van Artiesten-site.nl. Allereerst wil ik jullie van harte welkom heten op de website. Ik hoop dat jij er net zo enthousiast over bent als dat ik ben! Op deze pagina leg ik je graag uit waarom ik Artiesten-site.nl ben begonnen, waar we voor staan en wat je kan verwachten van ons.

Waarom gestart met Artiesten-site.nl?

Dat heeft eigenlijk meerdere redenen. Ik heb zo een 6 jaar lang een drive-in show gehad met wat vrienden. In die periode hebben we veel contact gehad met zangers, artiesten, geluidsbedrijven en noem het allemaal maar op. Als ik ze weleens vroeg naar hun website hadden ze die niet, of het zag er niet professioneel uit. Vaak kreeg ik dan een visitekaartje in mijn handen gedrukt met een e-mailadres als johnwest0438@hotmail.com. Totaal niet professioneel.

Waarom let ik daar zo op? Sinds ik 12 ben ontwerp, bouw en onderhoud ik al websites. Sinds een paar jaar verdien ik er letterlijk mijn brood mee. Als ik zag hoeveel artiesten nog geen professionele website hadden.. ik kon dat niet begrijpen. Want zo een website kan je daadwerkelijk aanvragen opleveren en dus extra optredens. Ook is het leuk om je publiek ernaar te verwijzen om zodoende binding te houden. En zo kan ik nog wel 20 andere redenen opnoemen waarom het belangrijk is dat je professioneel voor de dag komt met een mooie website en dito e-mailadres en domeinnaam.

Met mijn bedrijf Webprepare maak ik al websites, alleen zijn deze voor een hele brede doelgroep. Van loodgieter tot boekhouder, en van online webwinkel tot textieldrukker. Het leek mij een goed idee om een totaalpakket in de markt te gaan zetten die speciaal gericht is op artiesten – in de breedste zin van het woord. Een alles-in-1 website pakket voor elke artiest die professioneel voor de dag wil komen.

Doel van Artiesten-site.nl

Het professioneel voor de dag laten komen van elke artiest in diverse hoedanigheden. Doordat in het pakket een professionele fotoshoot is inbegrepen maken we een vliegende start. Deze foto’s kun je later ook gebruiken voor je strooikaarten, of visitekaartjes. En laten wij dat nou net ook maken! Vervolgens maken we met behulp van deze foto’s een schitterende website voor je. We plaatsen hem online op een .NL domeinnaam en koppelen de formulieren aan jouw eigen, unieke e-mailadres.

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij dus professioneel voor de dag komt, en meer optredens genereert aan de hand van je nieuwe website.